Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені назвали 3 можливих сценарії, які миттєво знищать нашу планету
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали 3 можливих сценарії, які миттєво знищать нашу планету

Є ті, які миттєво знищать нашу планету

30 листопада 2020, 22:32
Поділіться публікацією:

Вчені припускають не один варіант кінця світу. Але варто зазначити, що є в цьому списку ті, які миттєво знищать нашу планету. Її може поглинути чорна діра, вона може зникнути через взаємодію речовини і антиречовини, а може статися зіткнення з якою-небудь планетою.

Вчені назвали 3 можливих сценарії, які миттєво знищать нашу планету

Фото: unsplash

Експерти вирішили детальніше розповісти про всі можливі варіанти, щоб розуміти, наскільки вони можуть виявитися достовірними.

Перший варіант — знищення нашої планети антиречовиною. Це досить малоймовірна гіпотеза, стверджують фахівці. Але якщо таке можливо, то антиречовина за лічені секунди знищить всю планету.

Другий варіант — земну кулю може поглинути чорна діра. В такому випадку, все живе просто розчиниться або зникне десь в горизонті. Фахівці розповідають, що є наукова теорія, згідно з якою достатньо буде навіть самої мікроскопічної чорної діри, щоб вона поглинула всю планету.

Третій варіант — на Землю впаде величезний астероїд. Або, наприклад, в неї вріжеться якась блукаюча планета, яких дуже багато в нашій Галактиці. Варто зазначити, що подібне явище вже сталося, в результаті якого утворився Місяць.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, NASA показало, як буде виглядати Місяць в 2021. Співробітники Національного аерокосмічного агентства (NASA) США створили унікальне відео, яке наочно демонструє нам, як буде виглядати Місяць в наступному році. Згенерований вид супутника нашої планети доступний в двох варіантах — з переглядом з Північної або Південної півкуль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини