Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні хочуть перенести шкільні канікули
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні хочуть перенести шкільні канікули

Відомо, в чому причина

2 жовтня 2020, 16:04
Поділіться публікацією:








Цього року канікули українських школярів можуть бути перенесені через проведення в жовтні місцевих виборів. Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко на круглому столі в Українському кризовому медіа-центрі 2 жовтня.

В Україні хочуть перенести шкільні канікули

Так, канікули рекомендують розпочати на 10 днів раніше. Як повідомив Ляшко, зміни вже обговорювали з  працівниками сфери освіти.

"Канікули хочемо зробити на 10 днів раніше, ніж було заплановано для того, щоб освітній процес, підготовка до виборів і виборчий процес не перетиналися", — сказав Ляшко.

Нагадаємо, про ймовірність перенесення цього року канікул вже йшлося раніше. Тоді про це казав глава МОЗ Максим Степанов. За його словами, міністерство з ЦВК узгоджують рекомендації щодо проведення місцевих виборів. Зокрема враховуватимуть, що більшість виборчих дільниць традиційно розміщуються в приміщенні навчальних закладів.

"Якщо говорити про школи, то ми розуміємо, що потрібно буде робити додаткові невеличкі канікули, щоб в цей час були засідання комісій, підрахунок голосів", — сказав міністр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини