Головна Новини Суспільство Наука та освіта Школи в Україні можуть позапланово піти на канікули: і причина не в COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Школи в Україні можуть позапланово піти на канікули: і причина не в COVID-19

У МОЗ розповіли, чому в школах можуть ввести позапланові канікули

1 вересня 2020, 17:07 comments14443
Поділіться публікацією:








На час проведення місцевих виборів, які мають відбутися у жовтні цього року в Україні, в школах можуть організувати додаткові канікули. Таку заяву зробив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час брифінгу.

Школи в Україні можуть позапланово піти на канікули: і причина не в COVID-19

Наразі, за словами Степанова, міністерство з ЦВК узгоджують рекомендації щодо проведення місцевих виборів. Зокрема враховуватимуть, що більшість виборчих дільниць традиційно розміщуються в приміщенні навчальних закладів.

"Якщо говорити про школи, то ми розуміємо, що потрібно буде робити додаткові невеличкі канікули, щоб в цей час були засідання комісій, підрахунок голосів", — сказав міністр.

Нагадаємо, школи, які знаходяться в "червоній" зоні епідеміологічної небезпеки через коронавірусну інфекцію, почали новий навчальний рік дистанційно. Відомий список "щасливчиків". Тоді як у населених пунктах, що відповідають зеленому, жовтому або помаранчевому рівням, дозволяється навчання у звичайному режимі, але з чітким дотриманням санітарних та норм безпечної поведінки.

Раніше "Коментарі" розібралися, наскільки ефективно влада підготувалася до нового навчального року та що доведеться робити "з коліс".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини