Головна Новини Суспільство Наука та освіта Україну накрили магнітні бурі: стало відомо, коли відчуємо найпотужніший метеоудар
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накрили магнітні бурі: стало відомо, коли відчуємо найпотужніший метеоудар

Сьогодні у зв'язку з магнітною бурею потрібно бути уважними до свого здоров'я

13 серпня 2020, 10:09 comments1353
Поділіться публікацією:

Сьогодні українцям слід бути більш уважними до свого здоров'я, адже очікується магнітна буря — середня по силі, слідом за якою прийдуть куди більш потужні. Про це повідомили в лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Україну накрили магнітні бурі: стало відомо, коли відчуємо найпотужніший метеоудар

Вчені говорять, що сьогодні метеочутливі люди можуть відчути середні спалахи на Сонці, тому слід приділити особливу увагу артеріальному тиску. Відзначимо, що завтра на нас знову чекають аналогічні за силою магнітні бурі. А досить сильні метеоудари очікуються 21 і 22 серпня. Останній спалах в цьому місяці трапиться 29 серпня.

Варто врахувати, що найчастішими реакціями на спалахи Сонця є головний біль, перепади тиску, слабкість, швидка стомлюваність і перепади настрою. Щоб допомогти організму впоратися з усім перерахованим вище, слід більше дихати свіжим повітрям, спати не менше восьми годин на добу, відмовитися від шкідливих звичок і уникати стресів.

Нагадаємо,  вчені представили світу нове дослідження, в якому розсекретили, чим відрізняється чоловічий мозок від жіночого. Повідомляється, що експерти з Китаю вивчили МРТ понад 2000 осіб, які погодилися взяти участь в експерименті. Були виявлені відмінності в будові окремих областей головного мозку чоловіків і жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини