Головна Новини Суспільство Наука та освіта Українських вчителів змусять заклеювати в підручниках текст про те, що сода лікує рак
commentss НОВИНИ Всі новини

Українських вчителів змусять заклеювати в підручниках текст про те, що сода лікує рак

Через даний рецепт загинули тисячі людей, які прислухалися до поради

28 грудня 2020, 16:43
Поділіться публікацією:

Міністерство освіти знову опинилося в центрі скандалу. Відомо, що в навчальних матеріалах з хімії для дев'ятого класу, випуску 2017 року, автор видання   Савчин М.М. розповідає про те, що гідрокарбонат натрію або простими словами — сода, допомагає позбутися від онкологічних пухлин, аргументуючи, що середовище, яке утворюється у водному розчині соди сприяє смерті ракових клітин. Дані твердження абсолютно ненаукові, тому що в організмі в різних частинах тіла різна кислотність. Так, відомо, що, наприклад, при надмірних фізичних навантаженнях з'являється молочна кислота, яка підвищує кислотність через його і виникає біль в м'язах. Також вона змінюється і при сильних отруєннях і кисневому голодуванні. Таке явище може призвести й до смерті людини.

Українських вчителів змусять заклеювати  в підручниках текст про те, що сода лікує рак

На вимогу навчального відомства, викладацький склад тепер повинен буде заклеїти цю інформацію спеціальними вклейки, замінивши її на дані про кухонної солі.


Українських вчителів змусять заклеювати  в підручниках текст про те, що сода лікує рак - фото 2

Українських вчителів змусять заклеювати  в підручниках текст про те, що сода лікує рак - фото 3


Раніше "Коментарі" писали про те, що Міносвіти та науки пропонуємо середнім навчальним закладам продовжити зимові канікули на час локдауна, який буде введений по всій території України з 8 до 24 числа наступного місяця. Главам місцевих департаментів освіти вже направили відповідні вказівки. Про це служба по зв'язках з громадськістю відомства.

Крім того, стало відомо про те, що 21 грудня в Києві та Одесі відбулися протести студентів проти призначення Сергія Шкарлета главою міністерства освіти. Так, відомо, що в Києві близько півсотні людей в урядовому кварталі вирували, влаштувавши "фаєр-шоу". В Одесі кількість протестувальників було меншою — близько 20 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини