Головна Новини Суспільство Наука та освіта Українців попередили про різку зміну погоди: прогноз на 7 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про різку зміну погоди: прогноз на 7 червня

Українцям розповіли, якою буде погода 7 червня та у яких регіонах можуть пройти локальні дощі з грозами

7 червня 2022, 06:25 comments1595
Поділіться публікацією:

Літо починає потроху вступати у свої права і радувати нас спекотними днями. Сьогодні, 7 червня, в Україні буде переважно сонячна та суха погода. Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру.

Українців попередили про різку зміну погоди: прогноз на 7 червня

Прогноз погоди на 7 червня (фото з відкритих джерел)

Відомо, що вівторок справді обіцяє бути гарячим. Опадів в Україні не прогнозується ні вдень, ні вночі (крім Сімферополя, там дощитиме). У закарпатських горах теж може подекуди пробігтися маленький дощ.

Середня температура повітря 7 червня в країні становитиме +24...+28 градусів. Найспекотніше буде на Закарпатті, там стовпчики термометра піднімуться до +29 градусів, а ось найхолодніше буде у Житомирській, Чернігівській та Сумській областях.

У столиці України, 7 червня, опадів не прогнозують, буде тепло. Температура повітря прогріється до +25 градусів.

Також своїм прогнозом погоди на сторінці у соцмережі Facebook поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, новий тиждень розпочнеться під протекцією антициклону Burkhart, він принесе суху та теплу погоду з високим атмосферним тиском. Вітер трохи вщухне, 7 червня, він буде південно-східним та помірним.

Синоптик також зазначила, що температура води у Дніпрі підніметься до +19 градусів, що вже цілком прийнятно для купання. Це для тих, кому не терпиться поринути у свіжу воду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що червень 2022 року не обійдеться без магнітних бур, але, як стверджують експерти, вони будуть досить помірними та спокійними. Однак, у ці дні важливо виявити обережність та подбати про своє здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини