Головна Новини Суспільство Наука та освіта Магнітні бурі у червні 2022 року: названо найнебезпечніші дати
commentss НОВИНИ Всі новини

Магнітні бурі у червні 2022 року: названо найнебезпечніші дати

Експерти опублікували календар магнітних бур на червень 2022 року: в які дати очікуються найнебезпечніші дні

31 травня 2022, 00:35 comments2275
Поділіться публікацією:

Наступний місяць не обійдеться без магнітних бур, але, як стверджують експерти, вони будуть досить помірними та спокійними. Однак, у ці дні важливо виявити обережність та подбати про своє здоров'я.

Магнітні бурі у червні 2022 року: названо найнебезпечніші дати

Графік магнітних бур на червень 2022 року (фото з відкритих джерел)

Отже, перша декада червня пройде без сонячної активності, а ось після 10 числа очікуються геомагнітні коливання, які триватимуть до 12 червня. Наступну бурю середньої сили експерти прогнозують 15 числа, вона затягнеться на два дні. Також сплески очікуються з 23 по 25 червня і невеликі магнітні коливання накриють Землю 30 червня.

Найнебезпечнішими для метеозалежних людей виявляться 11, 16 та 24 числа наступного місяця. У ці дні потрібно постаратися відпочивати, добре харчуватися, не вирушати у тривалі подорожі та не зловживати алкоголем. Корисні прогулянки на свіжому повітрі.

Магнітні бурі здатні погіршити самопочуття, зокрема, викликати перепади артеріального тиску, підвищену дратівливість, стомлюваність, апатію, агресію, а також загострити хронічні захворювання. Деякі люди можуть скаржитися на ломоту в кістках, нудоту, біль у животі та відсутність апетиту.

Ще в періоди магнітних бур необхідно особливу увагу приділити психологічному здоров'ю – не провокуйте конфлікти, не починайте з'ясовувати стосунки.

Нагадаємо, що вчені Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору показали, як виглядає найбільш схожа на Землю планета.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астроном Кільського університету Жакко ван Лун розповів, чи може наша планета зупинитися і що станеться у такому разі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини