Головна Новини Суспільство Наука та освіта Українців чекають весняні грози: синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців чекають весняні грози: синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні

Завтра вдень температурний стовпчик підніметься до 18-23 °С

10 травня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Завтра, 11 травня, в Лівобережній частині України, а 12 і 13 травня практично на всій території країни очікуються короткочасні дощі, часом із грозами. Про це УНН розповіли в Укргідрометцентрі.

Українців чекають весняні грози: синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні

Українців чекають весняні грози - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що дощова погода завтра очікується на території Лівобережної України, а в середу і четвер — у більшості регіонів з поривами вітру до 15-20 м/с. Температура вночі становитиме 3-9 градусів тепла. Завтра вдень температурний стовпчик підніметься до 18-23 °С, на Закарпатті до 27, в східній частині, а 12-13 травня — у всій Україні до 10-17 °С.

У Київській області 11 травня опадів не передбачається. Температура вночі прогнозується на рівні 5-7 градусів тепла, вдень — близько 20 °С.

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань прогнозує дощі в найближчі вихідні, але кінець травня 2021 року, за його словами, порадує сухою і теплою погодою. Згідно з його прогнозом, всередині місяця очікується тепла погода.

Народний синоптик повідомляє, що з 15 травня температура повітря становитиме від 19 до 21 градуса тепла. А через п'ять днів очікуються вищі показники — 24-28 градусів з позначкою "плюс".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що очікувані температура повітря і кількість опадів у травні 2021 року дещо відрізняються від середніх показників. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометеорологічного центру.

За даними фахівців, спостерігається стійкий перехід середньої добової температури повітря через 15 градусів тепла в сторону підвищення. У кліматології це вказує на початок літа і відбувається здебільшого у другій (на Закарпатті та півдні — у першій) декаді травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини