Головна Новини Суспільство Наука та освіта Учитель на хлібі наочно показав, чому найкраще мити руки з милом
commentss НОВИНИ Всі новини

Учитель на хлібі наочно показав, чому найкраще мити руки з милом

Результати досвіду вражають

28 грудня 2020, 20:38
Поділіться публікацією:

Учитель в Англії провів цікавий досвід, який довів, що немає нічого кращого з гігієнічних дій, крім того, що мити руки з милом. Таким чином він захотів навчити учнів початкових класів дотримуватися правил гігієни. Для цього він провів наочний експеримент. Він використовував 5 шматків хліба. Першим шматком він протер по клавіатурі комп'ютера, другий шматок став контрольним. Він був абсолютно чистий. Третій шматок потримали у своїх руках учні. З четвертим сталося те ж саме, що і з третім, за виключення того, що діти тримали його, попередньо помивши руки з милом. П'ятого шматка діти стосувалися після використання санітайзер з вмістом спирту. Потім хліб помістили в п'ять пластикових пакетів, щоб отримати результати, які потрясли всіх: на фото видно, що контрольний шматок і шматок під номером чотири абсолютно чисті. Найбільше зазнав цвілі шматок номер один, сильно постраждав шматок хліба після брудних рук. Меншою мірою — хліб, який чіпали після використання санітейзера. Але в той самий час, він не залишився також чистий, як шматок хліба, який брали руками після миття милом. Таким чином викладач довів, що немає нічого більш чистого, ніж миття рук милом.

Учитель на хлібі наочно показав, чому найкраще мити руки з милом

Учитель на хлібі наочно показав, чому найкраще мити руки з милом - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що в глибинці Росії недавно відкрили пам'ятник героїні російських казок Оленці, яка, згідно з повір'ям, заснувала село Нова Оленівка, яке в майбутньому перетворилося в сучасне місто.

Крім того, порталу стало відомо про те, що виявлена в Африці різновид коронавірусу під назвою 501.V2, здатна сканувати захисні сили організму будь-якої людини та виявляти в імунітеті "проломи", а значить може поводитися більш агресивно, ніж коронавірус, який викликав пандемію в цьому році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини