Головна Новини Суспільство Наука та освіта Три дивовижних міста, в яких ніколи не жили люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Три дивовижних міста, в яких ніколи не жили люди

Опубліковано список дивовижних міст, які через певні обставини, залишаються незаселеними

22 жовтня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Наш світ постійно змінюється, зокрема активно розвивається будівельна галузь: з'являються нові міста, будівлі. Але трапляється і так, що через певні обставини, будівництво заморожується, а будівлі залишаються порожніми, так і не дочекавшись своїх мешканців. Ось три таких приклади.

Три дивовижних міста, в яких ніколи не жили люди

В яких містах ніколи не жили люди (фото з відкритих джерел)

Передмістя Сесенья

Недалеко від іспанського міста Сесенья стоїть великий житловий комплекс, побудований мільярдером Франсіско Ернандо. У ньому знаходиться понад 13 тисяч квартир. Цей проект став найбільшим в Європі серед всіх приватних забудовників, але його так і не вдалося реалізувати. Влада зупинили продаж квартир, оскільки в районі була відсутня питна вода, інфраструктура і дороги. Плюс до всього, Ернандо звинуватили у хабарництві та несплаті податків, тому він втік до Екваторіальної Гвінеї, залишивши будівництво комплексу.

Кіджондон

Це єдине місто Північної Кореї, яке видно з території Південної Кореї. Але воно бутафорське, побудоване в цілях пропаганди, яка демонструє нібито високий рівень життя в КНДР. У будинках немає внутрішніх приміщень, а світло загоряється тільки в певний час і в певних точках будівлі. Іноді в місті можна помітити військових, будівельників і жінок, які приходять, щоб помити вікна.

Кіламба

За 30 кілометрів від Луанди — столиці Анголи побудоване місто Кіламба, розраховане на півмільйона осіб. Для них були зведені більше сотні торгових центрів і десятки шкіл. Будівництво було закінчено давно, проте Кіламба залишається практично порожнім. Річ у тому, що жителям Анголи не по кишені нерухомість, навіть з іпотекою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які міста відразу були стерті з лиця Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини