Головна Новини Суспільство Наука та освіта Тільки англійська: в який університет Європи вступити українцю
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки англійська: в який університет Європи вступити українцю

Європі є що запропонувати, коли справа стосується вищої освіти

18 грудня 2020, 08:05
Поділіться публікацією:

Навчання за кордоном дає багато переваг, включаючи досвід, знайомство з новими людьми й отримання респектабельного міжнародного ступеня. Європі є що запропонувати, коли справа стосується вищої освіти.

Тільки англійська: в який університет Європи вступити українцю

Кембридж


Маастрихтський університет, Нідерланди

Маастрихт — досить молода установа. 50% учнів тут — іноземні студенти, так що це ідеальне місце для зустрічей з людьми з усіх кінців світу. Є 6 факультетів, а саме: мистецтв і соціальних наук, охорони здоров'я, медицини та наук про життя, права, психології й нейробіології, науки й техніки, а також бізнесу та економіки. В принципі, тут можна вивчати практично все, різноманітність спеціальностей досить велика.


Університет Гранади, Іспанія

Це старий і поважний університет, який був заснований в 16-му столітті. Він особливо відомий своїм лінгвістичним відділенням і факультетом мистецтв. Але тут також можна вивчати інженерну справу або фармацію.


Кембридж, Великобританія

Кембриджський університет — один з кращих у Великобританії й у світі. Кембридж пропонує відмінні програми й ексклюзивний доступ до бібліотеки. Він також приймає іноземних студентів, якщо ви добре володієте англійською мовою.


Оксфорд, Великобританія

Оксфорд — ще один всесвітньо відомий і визнаний британський інститут. Тут 39 коледжів і кілька академічних відділень. Мінуси все ті ж — важко потрапити, а плата за навчання висока. Але отримання тут ступеня може відкрити практично будь-які двері.


ETH Zurich, Швейцарія

ETH Zurich — не тільки кращий навчальний заклад у Швейцарії, але й один з кращих у світі. Основна увага приділяється технічній освіті, яким відомий цей університет.


École Polytechnique, Франція

Ті, хто цікавиться інженерією і наукою, можуть вивчати ці дисципліни в одному з кращих навчальних закладів Європи. École Polytechnique має довгу історію і відома своїм сильним математичним ухилом. Тут за три роки можна отримати ступінь бакалавра. У будь-якому випадку математики буде багато.


Берлінський університет Гумбольдта, Німеччина
Це один з кращих університетів Німеччини. Ця установа була заснована в 1809 році й стало одним з кращих місць в Європі для отримання відмінної освіти. Найбільше він відомий своїм філософським факультетом. Також є кілька міждисциплінарних центрів і відмінна бібліотека.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені розповіли, чим відрізняється мозок самотньої людини



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини