Головна Новини Суспільство Наука та освіта Скільки коштуватиме пробне ЗНО-2022 для школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки коштуватиме пробне ЗНО-2022 для школярів

Регіональні центри опублікували ціни та розклад пробного ЗНО-2022 для школярів

20 грудня 2021, 17:07
Поділіться публікацією:

Стали відомі терміни реєстрації та ціни на пробне зовнішнє незалежне оцінювання в 2022 році. Про це повідомляють в прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти.

Скільки коштуватиме пробне ЗНО-2022 для школярів

ЗНО стартує у березні, фото з відкритих джерел

Вартість пробного ЗНО визначають в регіональних центрах оцінювання якості освіти. За пробний тест в різних областях доведеться заплатити від 213 грн до 309 грн. Кожен центр обрахував вартість послуг із друкування та доставки бланків відповідей для майбутніх абітурієнтів.

Тим, хто бажає взяти участь в пробному тестуванні, слід пройти реєстрацію з 5 до 22 січня 2022 року. Реєстрація відбуватиметься на сайтах регіональних центрів оцінювання. Зареєстровані учні отримають доступ до кабінетів, де буде вказано де і коли буде проводитися тестування. В кабінеті учасники пізніше зможуть побачити свої бали.

Також відомий розклад пробних тестувань, що відбудуться навесні. Українську мову, мову і літературу школярі складатимуть 19 березня. Історію України, математику різних рівнів, біологію, географію, фізику, хімію, англійську, іспанську, німецьку, французьку мови випускники здадуть 26 березня.

Школярам слід визначитися, які предмети для них пріоритетні, бо в день проведення пробного тестування учасник може пройти лише один пробний тест. Правильні відповіді та суму балів школярі дізнаються до 1 квітня.

Після проходження тесту треба буде внести свої відповіді до спеціального сервісу "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання". Для тих, хто складав мову — не пізніше 21 березня, для тих, хто складав інші предмети — не пізніше 28 березня. Дізнатися який центр обслуговує вашу область можна на сайті.

Як повідомляв портал "Коментарі", Інна Совсун розповіла про проблеми освіти й наголосила, що треба перестати брати всіх підряд до університетів.

Скільки коштуватиме пробне ЗНО-2022 для школярів - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини