Головна Новини Суспільство Наука та освіта Селекціонери вивели огірки, які можна смажити
commentss НОВИНИ Всі новини

Селекціонери вивели огірки, які можна смажити

Нідерландська компанія створила гібридний сорт огірків, які можна смажити, і вони не втрачають свій хрускіт

28 листопада 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Огірки – популярний овоч на нашому столі, який можна використовувати для приготування салатів, солінь і холодних страв. А тепер огірки можна буде ще й смажити.

Селекціонери вивели огірки, які можна смажити

Новий сорт огірків (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє Newfood.media, селекціонери з Нідерландів створили гібридний сорт овочів під назвою Wokcue, який можна приготувати на сковороді, і він не втратить своєї жорсткості, залишаючись хрустким. Голландську дивину вже протестували й дали їй позитивну оцінку. Селекціонери кажуть, що такі огірки стануть дуже популярними, особливо серед людей, які дотримуються вегетаріанства.

Зазначимо, що традиційні сорти огірків не пристосовані до смаження, тому що в їх складі дуже багато вологи. Хоча у деяких азійських стравах можна зустріти смажений овоч. Перед приготуванням із нього виймають серцевину і смажать те, що залишається. Але така страва на любителя.

Творці Wokcue переконані, що їхнє дітище знайде своїх шанувальників і багатьом припаде до смаку.

Нагадаємо, що одними із головних шкідників картоплі є колорадські жуки. Ці комахи об'їдають бадилля, починаючи з верхнього листя і не заспокоюються, поки не залишать одні стебла. Але як виявилося, є сорт картоплі, який не цікавий шкідникам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Україна збільшує імпорт продуктів з інших країн. Цього сезону особливу увагу привернули м'ясо, сир і тепличні овочі. Причому огірки привозять до нашої країни з Росії, а сири, свинину та сало з країн Європи.

Читайте також, що експерт Пулок Мукерджі з Університету Джадавпер розповів, які зміни відбудуться в організмі, якщо щодня вживати огірки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини