Головна Новини Суспільство Наука та освіта Рожевий місяць-2021: коли і о котрій спостерігати унікальне явище
commentss НОВИНИ Всі новини

Рожевий місяць-2021: коли і о котрій спостерігати унікальне явище

У вівторок, 27 квітня, мешканці Землі зможуть спостерігати красиве і дивовижне явище - Рожевий Супермісяць

26 квітня 2021, 10:15 comments5037
Поділіться публікацією:

Супермісяць — енергетично сильна подія. Він вже другий цього року, який називається Рожевим Місяцем, і настане зовсім скоро. Жителі Землі зможуть стати свідками рідкісного астрономічного явища вже завтра, 27 квітня.

Рожевий місяць-2021: коли і о котрій спостерігати унікальне явище

Рожевий місяць-2021 (фото з відкритих джерел)

Експерти пояснюють, що не варто очікувати, що місяць набуде рожевого відтінку — він просто буде на 14% більшим і на 30% яскравішим за типовий повний місяць. Супутник Землі буде мати теплий золотистий відтінок. Рожевим супермісяць називають на честь дикого земного флокса — одного з найбільш ранніх весняних квітів, який поширений здебільшого у Північній Америці.

Українці зможуть побачити унікальне явище о 05:33, тому варто завести будильник і схрестити пальці, щоб небо в цей момент було ясним, без щільних хмар. Експерти кажуть, що Рожевий Місяць буде сповнений енергії й під його впливом можна загадати бажання, які незабаром будуть здійснені. Астрономічна подія принесе в дім достаток, успіх у справах і зміцнить стосунки з партнером.

Якщо ж ви пропустите це унікальне явище, то не поспішайте засмучуватися, адже у 2021 році ви ще зможете спостерігати інші супермісяці. Зокрема, 26 травня на небі можна буде побачити "Квіткову суперповню", а 24 червня — "Полуничну суперповню".

Нагадаємо, експерти здивували черговим науковим експериментом. Їм вдалося змоделювати процес формування супутника Землі — Місяця — 4,5 мільярда років тому. Весь цей неймовірний процес вмістився всього в одну хвилину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міжнародній групі експертів вдалося виявити за Марсом "близнюка" Місяця, який, як з'ясувалося, був давно втраченим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини