Головна Новини Суспільство Наука та освіта Реальність і віртуальність стануть одним цілим: як буде виглядати світ через 20 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Реальність і віртуальність стануть одним цілим: як буде виглядати світ через 20 років

2040 року у людей з'явиться можливість спілкуватися зі своїми домашніми тваринами, але це тільки початок

29 грудня 2020, 19:27
Поділіться публікацією:

Міністерство науки і техніки Японії дало свій прогноз щодо того, яким буде світ через 20 років. Так, в майбутньому людина зможе вести бесіди зі своїм домашнім улюбленцем, заявили вчені.

Реальність і віртуальність стануть одним цілим: як буде виглядати світ через 20 років

Як буде виглядати світ через 20 років. Фото: popmech

Вони додали, що через 20 років реальність і віртуальність стануть єдиним цілим. Відзначається, що приблизно 70 відсотків пророкувань даного Міністерства стали реальністю з того моменту, як воно почало регулярно випускати White Paper в 1970-х роках.

Відомо, що в 1977 році вчені спрогнозували, що в майбутньому з'являться телевізори, які користувачі зможуть вішати на стіну. У 1982 році — поява мобільних.

Але є в їх прогнозах і випадок, коли прогноз не збувся. Наприклад, ліки для запобігання метастазування раку — це поки не втілилося в життя. Хоча про це вчені заявляли ще в 1977 році.

2040 року з'явиться загальна людська свідомість. Що вона дасть? Наприклад, людина зможе спробувати їжу, яку в цей момент їсть інша людина. Крім того, вона зможе розмовляти з собаками і кішками, а у людей з обмеженими можливостями з'явиться шанс покататися на лижах. Тому що до 2040 року з'явиться багато розробок в області віртуальної реальності.

Також важка техніка, якою поки керує людина, незабаром буде повністю автоматизована. Роботи зможуть займатися вирощуванням фруктів і овочів, а за допомогою дронів готовий урожай будуть доставляти в магазини.

Варто додати, що серед авторів цього наукового проекту є лауреат Нобелівської премії Акіру Йосіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини