Головна Новини Суспільство Наука та освіта Пентагон заявив, що злите в мережу відео з НЛО - справжнє
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон заявив, що злите в мережу відео з НЛО - справжнє

Міністерство оборони США підтвердило, що відео з НЛО, зняті два роки тому, - справжні

18 квітня 2021, 13:45 comments1339
Поділіться публікацією:








Пентагон підтвердив, що відеоролики 2019 року, на яких зображені "неопізнані літаючі об'єкти", — справжні.

Пентагон заявив, що злите в мережу відео з НЛО - справжнє

НЛО (фото з відкритих джерел)

Видання CNN із посиланням на прессекретаря Міністерства оборони США Сью Гоф заявило, що відеоматеріали, які потрапили в мережу у 2019 році з НЛО, — справжні.

Згідно з інформацією, вони були зроблені співробітниками військово-морського флоту США. На кадрах, знятих документалістом Джеремі Корбелла, видно, як по небу хаотично пересувається миготливий об'єкт трикутної форми. Представниця Пентагону підтвердила, що цей відеозапис дійсно зробили у 2019 році службовці морського флоту США.

Також вона розповіла про справжність трьох фотографій, на яких видно неопізнані літаючі об'єкти: один у формі "шару", інший — у формі "жолудя", третій же описують як "металевий аеростат".

За словами Гоф, дослідженням цих випадків появи НЛО займається група науковців. Однак Міністерство оборони США не має наміру публічно обговорювати деталі того, що відбувається на відеоролику, з метою забезпечення безпеки операцій.

Нагадаємо, в лютому 2021 року в мережі з'явилася інформація про зізнання Пентагону, що він зберігає уламки НЛО і проводить над ними дослідження. Про це заявив вчений Ентоні Брагалія, якому Міністерство оборони США відповіло на запит щодо неопізнаних літаючих об'єктів. У відповіді йшлося про те, що відомство має уламками НЛО, у яких є "екстраординарні можливості".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що минулого місяця екіпаж пасажирського літака авіакомпанії American Airlines повідомив про зустріч із неопізнаним літаючим об'єктом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини