Головна Новини Суспільство Наука та освіта Пентагон визнав, що зберігає уламки НЛО: що з ними роблять
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон визнав, що зберігає уламки НЛО: що з ними роблять

Йдеться про те, що уламки НЛО мають «екстраординарні» можливості

18 лютого 2021, 13:45 comments1516
Поділіться публікацією:

Чи існують позаземні цивілізації й чи правда, що вони давно відвідують нашу Землю? Напевно, це питання цікавить багатьох. Нещодавно видання The Sun, посилаючись на лист розвідувального управління Міноборони США, написало, що на Землі дійсно були знайдені уламки НЛО і над ними проводяться дослідження.

Пентагон визнав, що зберігає уламки НЛО: що з ними роблять

Контакт с НЛО / фото: pixabay.com

Вчений Ентоні Брагалія розповів, що кілька років тому відправив у Міноборони США запит, який стосується матеріалів, пов'язаних з непізнаними літаючими об'єктами, якими володіє відомство. У відповідь він отримав 154 сторінки результатів випробувань, в тому числі й звіт про незвичайний метал, який володіє "пам'яттю" форми. Йдеться про нітінол, який при деформації здатний повернути свою попередню форму, не залишаючи слідів зминання.

Також у відповіді йдеться про те, що уламки НЛО володіють "екстраординарними можливостями", тобто здатні робити об'єкти невидимими або сповільнювати швидкість світла.

Дослідник заявив, що Пентагон підтвердив інформацію про те, що зберігає і проводить дослідження над уламками невпізнаного літаючого об'єкта. Але разом з цим, вчений підкреслив, що відповідь розвідувального управління Міноборони США була викладена ухильно і важливі подробиці були упущені.

Ентоні Брагалія вважає, що частина матеріалу, над яким військові проводять випробування, могла бути отримана в 1947 році в штаті Нью-Мексико. Там недалеко від міста Розуелл стався передбачуваний крах невпізнаного літаючого об'єкта.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ізраїльський професор Хаїм Ешеде шокував заявою, що прибульці давно живуть серед нас і співпрацюють з владою США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини