Головна Новини Суспільство неймовірно «Прибульці сказали Трампу почекати»: ізраїльський професор шокував заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

«Прибульці сказали Трампу почекати»: ізраїльський професор шокував заявою

За словами професора, Трамп ледь не розкрив секрет прибульців

9 грудня 2020, 18:15
Поділіться публікацією:

Поки вчені продовжують досліджувати глибини космосу і намагаються знайти позаземні цивілізації, ізраїльський професор Хаїм Ешеде шокував заявою, що прибульці давно живуть серед нас і співпрацюють з владою США.

 «Прибульці сказали Трампу почекати»: ізраїльський професор шокував заявою

прибульці на Землі (фото з відкритих джерел)

Вчений близько 30 років відповідав за військово-розвідувальну космічну програму Ізраїлю і навіть коли пішов у відставку, продовжував виконувати функції наукового консультанта. Нещодавно в інтерв'ю одному виданню він заявив, що інопланетяни давно встановили контакт з людьми, але влада США тримає це в таємниці, тому що людство поки не готове до такого відкриття.

Хаїм Ешеде зазначив, що президент США Дональд Трамп був ледь не проговорився про існування прибульців з Галактичної Федерації, але вони попросили його почекати, тому що на Землі може початися масова істерія.

За словами професора, США й інопланетні істоти уклали угоду, згідно з якою представники позаземної цивілізації можуть проводити на нашій планеті експерименти.

Невідомо, чому професор виявився менш свідомим, ніж Трамп і вирішив розповісти людям цей великий секрет. Втім, жодних доказів правдивості своїх слів він не надав.

Хаїм Ешеде лише підкреслив, що якби зважився сказати про це п'ять років тому, то люди б не повірили йому і прийняли за психічно хворого, а сьогодні ця інформація вже сприймається людьми по-іншому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий астрофізик Сет Шостак заявив, що людство встановить контакт з інопланетянами до 2036 року, а зараз це важко зробити через недостатню потужність комп'ютерів, які досліджують сигнали з космосу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини