Головна Новини Суспільство Наука та освіта Онлайн-розклад для учнів: з понеділка в Україні починається навчальний процес
commentss НОВИНИ Всі новини

Онлайн-розклад для учнів: з понеділка в Україні починається навчальний процес

В Україні відновлюється навчальний процес в школах в форматі дистанційної освіти

13 березня 2022, 15:33
Поділіться публікацією:

Онлайн-розклад для учнів: з понеділка в Україні починається навчальний процес

Фото ілюстративне / Pixabay

З 14 березня стартує всеукраїнський проєкт "Навчання без меж". До проекту залучено Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури та інформаційної політики, українські телеканали ПЛЮСПЛЮС, "Піксель" та "Суспільне, а також платформи онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video та sweet. tv. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства освіти і науки.

На цих ресурсах будуть транслюватися відеоуроки для школярів 5-11 класів, щодня будуть транслювати уроки з якоїсь окремої дисципліни. Навчання для школярів буде дистанційним, батьки та діти зможуть користуватися Всеукраїнським онлайн розкладом. В розкладі є посилання на матеріали з різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо).

До онлайн-розклад для учнів всіх класів в режимі реального часу отримають доступ усі. Через кабінет вчителя є можливість дистанційного зв'язку з кожним учнем через мобільний застосунок.

В регіонах, де недостатньо якісний інтернет уроки транслюватимуть на українському телебаченні. Час трансляції буде оприлюднено на офіційних каналах МОН, а також на ТБ-каналах. Уроки можна буде переглядати на ТВ-платфомах MEGOGO1+1 videoКиївстар ТБ.

ЮНІСЕФ за підтримки Міністерства освіти і науки найближчим часом запустить онлайн-дитячий садок НУМО. Для діток транслюватимуть розвиваючі відео. Трансляція відбуватиметься на платформах Міністерства освіти і науки та ЮНІСЕФ, потім на телебаченні.

Як повідомляв портал, вступна кампанія буде проводитися без ЗНО та екзаменів, а за допомогою тестування вступників. Яким чином це відбуватиметься розповів міністр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини