Головна Новини Суспільство Наука та освіта Один з найбагатших людей світу найняв вчених для розробки "ліків проти старіння"
commentss НОВИНИ Всі новини

Один з найбагатших людей світу найняв вчених для розробки "ліків проти старіння"

Джефф Безос найняв найкращого вченого світу для розробки ліків, що допоможуть подолати смерть

22 січня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Засновник Amazon Джефф Безос збирає команду провідних вчених, щоб розробити технологію безсмертя. Про це повідомляє Futurism.

Один з найбагатших людей світу найняв вчених для розробки "ліків проти старіння"

Джефф Безос - фото з відкритих джерел

Мільярдер спрямовує свої гроші в стартап проти старіння під назвою Alto Labs. У проект нещодавно залучено Хала Баррона, колишнього головного наукового директора фармацевтичного гіганта GlaxoSmithKline, який тепер призначений генеральним директором Alto Lab.

"Для мене велика честь отримати таку унікальну можливість очолити таку унікальну компанію з місією, спрямованою на подолання хвороб", – сказав Баррон у прес-релізі стартапу. 

Баррон приєднується до справжньої команди вчених, якій поставлено завдання подолати смерть. У тому числі у команді є доктор Шінья Яманака, лауреат Нобелівської премії з медицини 2012 року за роботу з дослідження стовбурових клітин, і Дженніфер Дудна, співлауреат Нобелівської премії 2020 року в хімії за роль у розробці інструменту для редагування генів CRISPR. 

Разом із командою потужних вчених і дослідників стартап, який підтримує Безос, також оголосив, що отримав понад 3 мільярди доларів на запуск. 

Безос також не єдиний надбагатий інвестор, який допомагає фінансувати Alto Labs. Російсько-ізраїльський мільярдер Юрій Мільнер також бере участь у розробці технології проти старіння.

В основі стартапу лежить місія досягнення біологічного перепрограмування. Це метод по суті омолодження клітин після їх дозрівання. Теоретично клітини можуть робити такі речі, як відновлювати ваше тіло в міру старіння і навіть лікувати вікові захворювання, такі як деменція. 

Лише час покаже, чи може це підприємство, яке підтримується мільярдерами, насправді допомогти нам залишатися молодими назавжди. Якщо нічого іншого, то принаймні ми дізнаємося, що якщо всі гроші в світі разом з командою провідних вчених не зможуть перемогти смерть, то, можливо, нічого не зможе.  

Як повідомляли раніше "Коментарі", вчені підрахували кількість чорних дір у Всесвіті — оголошено число.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини