Головна Новини Суспільство Наука та освіта "Найкрасивіше природне явище": фотограф показав кадри північного сяйва
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найкрасивіше природне явище": фотограф показав кадри північного сяйва

Якщо ви мрієте застати північне сяйво у всій красі, то вирушайте в місто Фербанкс на Алясці

9 грудня 2020, 18:26
Поділіться публікацією:








Північне сяйво є одним з найбільш незвичайних явищ на Землі, тому люди з усього світу не шкодують своїх зусиль і часу, щоб побачити його на власні очі. Але фотограф Нейт Люббе вирішив, що одного перегляду йому буде мало, тому він відправився в місто Фербанкс на Алясці, щоб спіймати цей унікальний момент з самого незвичайного ракурсу.

"Найкрасивіше природне явище": фотограф показав кадри північного сяйва

Північне сяйво. Фото: popmech

"Більшість людей, які хочуть побачити північне сяйво, летять в Фербенкс або Ісландію, але зазвичай, в кінцевому підсумку, вони бачать це явище вперше ще в літаку. Побачити сяйво з максимально можливої висоти — ось чого я хотів", — зізнався Фербанкс.

Фотохудожнику знадобилася триметрова повітряна куля, щоб втілити задумане в реальність. До неї він прикріпив свою камеру і запустив кулю вгору. Через дві години вона опинилася на максимально можливій висоті — 37 кілометрів, після чого повітряна куля просто лопнула. Камера знаходилася в спеціальному захисному кейсі, тому вона залишилася ціла після падіння.

"Мені дуже пощастило. У мене були світанки в Мачу-Пікчу, я був в шести метрах від дикого білого ведмедя, але Північне сяйво — це найкрасивіше природне явище", — каже Люббе.

Фотограф створив маленький фільм, в якому поділився з глядачами своїми враженнями. Цей ролик і правда здається чимось абсолютно нереальним і приголомшливим, згодні? Так що, варто зазначити, що незвичайний експеримент вдався Фербанкса на всі сто відсотків.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Сатурн і Юпітер зійдуться рекордно близько з часів Середньовіччя. Експерти заявили про те, що 21 грудня цього року ми зможемо побачити щось дійсно неймовірне — Сатурн і Юпітер наблизяться на рекордно близьку відстань один до одного. Щось подібне відбувалося лише за часів Середньовіччя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини