Головна Новини Суспільство Наука та освіта Молодик із Чорним місяцем 11 травня: кому загрожує небезпека, а хто - досягне успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодик із Чорним місяцем 11 травня: кому загрожує небезпека, а хто - досягне успіху

Чорний місяць здатний демонструвати найгірші якості людини

10 травня 2021, 11:16
Поділіться публікацією:

Молодик у Тельці настане 11 травня. Як повідомила виданню "РБК-Україна" астролог Аріна Артурівна, це стане особливою подією, оскільки Чорний Місяць з'єднається із Ліліт, яка може впливати на долі людей.

Молодик із Чорним місяцем 11 травня: кому загрожує небезпека, а хто - досягне успіху

Молодик із Чорним місяцем 11 травня - фото з відкритих джерел

За словами фахівця, саме в цей період на поверхню можуть вийти пороки, емоції або бажання. Не виключено, що в цей час посилиться жадібність, буде втрачено почуття міри або реальності.

Головними перевагами молодика 11 травня стане творче натхнення, а також поява енергії або навіть закоханості. Можливе виникнення нових романтичних почуттів і посилення інтуїції.

Серед недоліків молодика астролог називає появу тривоги або страхів, кошмарних сновидінь або ж фінансові втрати, які можуть статися через жадібність. Не виключене загострення відносин із суспільством.

Зазначається, що Чорний Місяць трактується астрологами як потужний аспект, здатний демонструвати найгірші якості людини. Ліліт же може показати справжнє обличчя нативу.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що українці могли побачити унікальне явище Рожевої суперповні у ніч із 26 на 27 квітня о 05:33.

Експерти кажуть, що Рожевий Місяць сповнений енергії і під його вплив можна загадати бажання, які незабаром здійсняться. Астрономічне явище принесе в дім достаток, успіх у справах і зміцнить відносини з партнером.

У всіх, хто не встиг у квітні поспостерігати за суперповнею, така можливість ще буде 26 травня, 4 листопада і 4 грудня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини