Головна Новини Суспільство Наука та освіта Молодик 10 червня: що можна і не можна робити в цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодик 10 червня: що можна і не можна робити в цей день

Перший літній молодик цього року співпаде з сонячним затемненням

8 червня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

10 червня очікується перший літній молодик 2021. Він пройде в Близнюках, а також співпаде з сонячним затемненням, пише інформаційне агентство "УНІАН".

Молодик 10 червня: що можна і не можна робити в цей день

Молодик 10 червня - фото з відкритих джерел

У період молодика астрологи радять визначити та записати важливі життєві цілі, щоб закласти свою особисту програму соціально-матеріальної спрямованості та самореалізації, як мінімум, на найближчі пів року (до наступного сезону затемнень).

Відзначається, що в цей день важливо залучати тільки сприятливі і позитивні думки, які допоможуть залишатися на плаву, попри складність життєвих ситуацій. Завдяки правильному настрою вийде залучити успіх. У день молодика також можна загадати бажання, пов'язані з позбавленням від негативних подій.

А ось не рекомендується в молодик починати нові справи, оскільки присутній ризик не довести до кінця розпочате. Астрологи також застерігають від подорожей і водіння автомобіля.

Не можна в цей день конфліктувати або з'ясовувати стосунки. Будь-які емоції можуть гіпертрофуватися, в результаті чого обстановка може загостритися до межі.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що українці могли побачити унікальне явище Рожевого супер місяця в ніч з 26 на 27 квітня о 5:33. Фахівці кажуть, що Рожевий Місяць сповнений енергії, і під його вплив можна загадати бажання, які незабаром будуть виконані. Астрономічне явище принесе в дім достаток, успіх у справах і зміцнить відносини з партнером. У всіх, хто не встиг у квітні поспостерігати за ним, така можливість буде 26 травня, 4 листопада, а також 4 грудня.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини