Головна Новини Суспільство Наука та освіта Медики назвали найнебезпечніший вік для чоловіків і жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали найнебезпечніший вік для чоловіків і жінок

У цьому віці дуже важливо стежити за своїм здоров'ям

15 лютого 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

В ході масштабного дослідження група вчених з США і Фінляндії з'ясувала, який вік є найнебезпечнішим для жінок і чоловіків.

Медики назвали найнебезпечніший вік для чоловіків і жінок

названо найнебезпечніший вік для людей / фото: pixabay.com

Експерти проаналізували дані про здоров'я тисячі пацієнтів з різних країн і міст, різного віку і раси й прийшли до висновку, що ймовірність розвитку небезпечних захворювань, які можуть привести до летального результату, для представників сильної статі досягає свого піку після 40 років. Тобто, вийшовши за цей рубіж чоловікам необхідно ретельніше стежити за своїм здоров'ям, зокрема позбутися шкідливих звичок, постійного стресу і перейти на правильне харчування. Для жінок "небезпечний" вік настає раніше — після 30 років. Подолавши цю позначку, прекрасній половині людства варто більше часу приділяти своєму емоційному самопочуттю і фізичній формі.

Вчені кажуть, що люди, які ведуть нездоровий спосіб життя повинні бути готові до того, що проживуть приблизно на 10 років менше, ніж ті, хто дбайливо ставиться до свого організму.

Річ у тому, що неправильне харчування, постійна втома, стрес та малорухливий спосіб життя підвищують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, а також діабету та онкології.

Нагадаємо, в які періоди життя мозок людини особливо чутливий до токсичної дії алкогольних напоїв.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені визначили вік, в якому людина позбавляється стану "підйому" і втрачає мотивацію. За словами психолога Гермундура Сігмундссона, є три чинники, які допомагають людині залишатися мотивованою і "підживлювати" свою силу волі та ентузіазм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини