Головна Новини Суспільство Наука та освіта Мама школяра "осатаніла" через те, що вчитель вилив в унітаз улюблений напій сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мама школяра "осатаніла" через те, що вчитель вилив в унітаз улюблений напій сина

Розлючена мама каже, що у її хлопчика залишилася головний біль після того, як учитель вилив його гарбузовий напій в раковину в жаркий день через політику, що дозволяє вживання тільки води

10 вересня 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

У Великобританії Стефані Лепхем розкритикувала початкову школу Блекхорс в Брістолі за те, що у вівторок, коли температура досягла позначки +28 °C, п'ятирічному Роккі сквош (легкий освіжаючий напій, що найчастіше складається з цитрусових і газованої води з яскраво-вираженим цитрусовим ароматом) замінили водою. Про це інформує видання The Mirror.

Мама школяра "осатаніла" через те, що вчитель вилив в унітаз улюблений напій сина

Вчитель в школі вилив в унітаз сквош, фото з відкритих джерел

Мама хлопчика каже, що замінити напій з чорної смородини було "зневагою з боку вчителя", оскільки температура була такою високою.

34-річна жінка додала, що Роккі прийшов додому в той день з головним болем і "плакав всю ніч" через зневоднення після того, як не пив весь день.

"Роккі повернувся в школу в понеділок після літніх канікул і пішов в перший рік з новим учителем. Він прийшов додому зі школи у вівторок, скаржачись на головний біль весь вечір, дуже засмучений і тримався за голову. У нього проблеми з промовою і мовним розвитком, тому, коли він плакав і сказав мені у вівторок увечері, що його вчитель вилив його напій в раковину, я подумала, що він, мабуть, помилився, і цього не могло бути. Коли на наступний день я відвезла його в школу, подумала, що швидко заскочу, щоб поговорити з учителем, і вона сказала: "Так, вірно, шкільна політика — це вода", — розповідає жінка.

По-перше, в ньому немає цукру, і по-друге, вчитель не має права відбирати у дитини його речі. Це непрозора пляшка, і вона з усіх сил намагалася зазирнути всередину, що там знаходиться.

Міс Лепхем не пустила Роккі піти в клас в середу вранці. Вона пішла до директора школи, щоб поскаржитися і він дозволив всім дітям продовжувати пити сквош до половини семестру, щоб вони могли адаптуватися до школи спокійніше.

"Якби я давала йому Red Bull або Coca Cola, але це трохи сквошу", — розповідає в люті мама.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що у краинской школам рекомендують застосувати методику Сухомлинського в навчанні через пандемію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини