Головна Новини Суспільство Наука та освіта Львівських водіїв відправили на курс "Культура спілкування"
commentss НОВИНИ Всі новини

Львівських водіїв відправили на курс "Культура спілкування"

Водії трамваїв і тролейбусів у Львові пройшли тренінг для поліпшення навичок спілкування та вирішення конфліктних ситуацій

28 жовтня 2020, 13:55
Поділіться публікацією:

Вчора, 27 жовтня, Львовелекротранс відправив водіїв трамваїв і тролейбусів на тренінг для підвищення культури спілкування. Заняття проводила кафедра педагогіки Українського католицького університету. Про це повідомляє прес-центр Львівської міської адміністрації.

Львівських водіїв відправили на курс "Культура спілкування"

Фото: prolviv

Програма "Культура спілкування" передбачає чотири блоки: "Чи існує ідеальна поїздка", "Чому виникають конфлікти?", "Репутація водія" і "Реагування на ситуації". Тренінг вела кандидат наук із соціальних комунікацій Ольга Лалак.

Львівських водіїв відправили на курс ”Культура спілкування” - фото 2

Водії виконували вправи та практичні заняття, ділилися особистим досвідом і аналізували запропоновані ситуації. В кінці заняття вони переглянули навчальний фільм, щоб навчитися уникати конфліктних ситуацій. Всього тиждень тому два десятки співробітників Львівелектротрансу проходили тренінг з етики та комунікацій.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Одесі водій під психотропними речовинами влаштував чотири ДТП і назвав себе "Богом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини