Головна Новини Суспільство Наука та освіта 50 тисяч за хороші бали: на Закарпатті випускники отримають винагороди за ЗНО та ДПА
commentss НОВИНИ Всі новини

50 тисяч за хороші бали: на Закарпатті випускники отримають винагороди за ЗНО та ДПА

Програма передбачена на 2021-2023 роки

17 грудня 2020, 22:19
Поділіться публікацією:

У Мукачеві випускники середніх навчальних закладів у якості винагороди за старання при підготовці та здачі на високому рівні ЗНО та ДПА отримають пристойні суми грошей. Таку ініціативу місцева влада введе в майбутньому році. Про нововведення повідомляє Мукачівська міськрада.

50 тисяч за хороші бали: на Закарпатті випускники отримають винагороди за ЗНО та ДПА

Так, відомо, що півдесятка випускників шкіл міста отримають по 50 тис. гривень у разі здачі ЗНО на 200 балів хоча б по одному предмету.

Крім того, грошові винагороди будуть виплачені й викладацькому складу, чиї вихованці отримали "відмінно" на тестуванні. Сума премії становитиме 10 тисяч гривень.

За словами представників міської адміністрації додали, винагороджені за старання в навчанні будуть і ті, хто отримає високі результати в формі ДПА. Так, відомо, що півсотні учнів отримають по 15 тисяч гривень. Крім того, у 2021 році всі випускники отримають 1000 гривень після завершення навчання в школі.

Крім того, програма, в рамках яких відбуваються виплати, передбачає і стипендію для 20 кращих учнів і спортсменів шкіл.


Раніше "Коментарі" писали про те, що новообраного міністра освіти і науки Сергія Шкарлета не визнають легітимним представники опозиції. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв.

Крім того, порталу стало відомо, що Міносвіти та науки пропонуємо середнім навчальним закладам продовжити зимові канікули на час локдауна, який буде введений по всій території України з 8 до 24 числа наступного місяця. Главам місцевих департаментів освіти вже направили відповідні вказівки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини