Головна Новини Суспільство Наука та освіта "Кривавий Місяць" у 2022 році: де і коли можна спостерігати затемнення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кривавий Місяць" у 2022 році: де і коли можна спостерігати затемнення

Повну фазу Місячного затемнення буде видно з Європи, Північної та Південної Америки, Африки та деяких частин Азії

15 травня 2022, 17:25
Поділіться публікацією:

У понеділок, 16 травня, відбудеться місячне затемнення, яке закриє Коридор затемнень, що розпочався 30 квітня. Цей день, за словами експертів, матиме особливу енергетику. Де і коли можна побачити "Кривавий Місяць" і що не бажано робити цього дня?

"Кривавий Місяць" у 2022 році: де і коли можна спостерігати затемнення

Місячне затемнення 16 травня (фото з відкритих джерел)

Відомо, що повне місячне затемнення відбудеться о 6:29 за київським часом у знаку Зодіаку Скорпіон, а це вказує на необхідність ухвалення важливих рішень. Місяць, входячи в тінь від Землі, почне набувати червоного відтінку, тому цю астрологічну подію і називають "Кривавим Місяцем".

Повідомляється, що тривалість затемнення становитиме 5 годин та 19 хвилин. Експерти кажуть, що цього дня не варто брати участь у конфліктах, брати чи позичати комусь гроші, вирушати у тривалі подорожі, а також розпочинати стосунки чи укладати шлюб.

Енергія, яку принесе місячне затемнення 16 травня, може принести із собою трансформацію, вихід із кризи, якісь доленосні зміни у глобальних процесах.

Зазначається, що повну фазу місячного затемнення буде видно з Європи, Північної та Південної Америки, Африки та деяких частин Азії. Але поспостерігати за астрологічною подією зможуть усі охочі за допомогою онлайн-трансляції, яку вестиме National Aeronautics and Space Administration (NASA).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 2022 році буде всього два сонячні затемнення, і вони передуватимуть місячним і відкриватимуть два коридори затемнень – весняний та осінній. Експерти кажуть, що сонячне затемнення впливає на події та зовнішній світ, який оточує нас, а місячне затемнення — на підсвідомість та емоції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини