Головна Новини Суспільство Наука та освіта Сонячні затемнення 2022 року: коли і до чого готуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Сонячні затемнення 2022 року: коли і до чого готуватися

Експерти розповіли, скільки в новому році буде сонячних та місячних затемнень і до чого потрібно готуватися до цих днів

17 січня 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

Ще з давніх-давен люди вважали Сонце і Місяць особливими об'єктами для поклоніння, а їх затемнення наводили одночасно занепокоєння і захоплення. У наш час навколо такої астрономічної події менше ажіотажу, але все ж таки сонячні та місячні затемнення не залишаються непоміченими.

Сонячні затемнення 2022 року: коли і до чого готуватися

Коли у 2022 році будуть сонячні затемнення | Фото: Unsplash

У 2022 році буде всього два сонячні затемнення, і вони передуватимуть місячним і відкриватимуть два коридори затемнень – весняний та осінній. Перше відбудеться 30 квітня о 22:45:19 та закінчиться 1 травня о 02:37:56 (за київським часом). Його добре буде видно в південній частині Південної Америки, а також північно-східної акваторії Тихого океану.

Друге сонячне затемнення відбудеться 25 жовтня о 09:22:46 і закінчиться об 11:49:54 (за київським часом). Його зможуть спостерігати жителі Європи, західної частини Азії та Близького Сходу.

А місячні затемнення відбудуться 16 травня та 8 листопада.

Експерти кажуть, що сонячне затемнення впливає на події та зовнішній світ, який оточує нас. Місячне затемнення — на підсвідомість та емоції.

У ці дні експерти радять зосередитись на позитивних думках, а також варто подбати про своє психологічне здоров'я, бо під час таких астрономічних подій можливі сплески емоцій. Бажано більше відпочивати та відмовитися від "важкої" їжі.

Нагадаємо, що у 2022 році людство очікує кілька дзеркальних дат, які, за словами астрологів, будуть наповнені сильною енергією. Такі дні здатні змінити життя, тому важливо випромінювати позитивні думки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які знаки Зодіаку у 2022 році "зачаровані" від невдач.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини