Головна Новини Суспільство Наука та освіта Коли і як настане кінець світу: з'явилося нове дослідження експерта з США
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли і як настане кінець світу: з'явилося нове дослідження експерта з США

Американський експерт прогнозує теплову загибель, "великий розрив" Землі або "помилковий вакуум", при якому людство зникне за секунду

17 серпня 2020, 11:29 comments2091
Поділіться публікацією:

Всесвіт неминуче припинить своє існування через 200 мільйонів років. Про це заявила космолог з університету Північної Кароліни Кеті Мак, яка випустила книгу "Кінець всього (з точки зору астрофізики)". Експерт вважає, що кінець усьому живому відбудеться за трьома сценаріями, передає Vice.

Коли і як настане кінець світу: з'явилося нове дослідження експерта з США

Так, згідно з дослідженням Мак, перший варіант — теплова загибель, сценарій якої буде розвиватися протягом мінімум тисячоліття. Вчена впевнена, що своє існування припинять галактики, зірки згорять, а атоми розпадуться. Згідно з другою версією, відбудеться "великий розрив", який може знищити просторово-часову тканину. Експерт вважає, що в результаті зникне гравітація і Земля вибухне. Третій сценарій, за словами американки, буде найбільш стрімким: станеться так званий помилковий вакуум. Деякі вчені вважають, що наш Всесвіт складається з нестабільної матерії, яка може в мить зникнути у квантовому міхурі. Кеті Мак вважає, що при такому сценарії людство за частку секунди зникне, навіть не усвідомлюючи, що відбувається.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини