Головна Новини Суспільство Наука та освіта Джефф Безос вклав мільярди у створення "таблетки безсмертя"
commentss НОВИНИ Всі новини

Джефф Безос вклав мільярди у створення "таблетки безсмертя"

Американський мільярдер Джефф Безос вклав три мільярди доларів у створення «ліків проти смерті»

23 січня 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

Один із найбагатших людей світу, засновник Amazon Джефф Безос вирішив вкласти велику суму грошей у розробку технології вічного життя. Підприємець найняв команду вчених, які мають створити "таблетку безсмертя".

Джефф Безос вклав мільярди у створення "таблетки безсмертя"

Розробка технології безсмертя (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання The Conservation, взяти участь в антивіковому стартапі, який називається Alto Labs, захотіли навіть лауреати Нобелівської премії. У розробку ліків американський підприємець вклав три мільярди доларів.

Відомо, що дослідники вивчатимуть процес програмування клітин, а саме їх повернення у стан стовбурових. Тобто, щоб вони були більш стійкими до різних хвороб і травм і змогли відновлювати тіло у міру його старіння. Чи буде проект успішним, чи ні – покаже час, але цей стартап точно дозволить вченим зробити нові дивовижні відкриття у сфері боротьби зі старінням.

Нагадаємо, ізраїльські вчені винайшли новий метод, який дозволяє не лише зупинити старіння людського організму, а й повернути його назад. Спосіб омолодження полягає у використанні гіпербаричної кисневої терапії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дослідники з Ексетерського університету (Великобританія) з'ясували, чому жінки старіють швидше за чоловіків. Виявилося, деякі чинники послаблюють здоров'я жінок і цим провокують процес старіння. Обличчя людей починають змінюватися приблизно у 40-50 років, але у цьому віці жінки старіють швидше через те, що в їх організмі відбувається гормональна перебудова – починається менопауза.

Читай також, що харчування – важливий фактор, який впливає на самопочуття та здоров'я. Є продукти, що негативно відбиваються на стані організму, а є ті, без яких він не може, тому що їх дефіцит прискорює процес старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини