Головна Новини Суспільство медицина В Ізраїлі придумали новий спосіб боротьби зі старістю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі придумали новий спосіб боротьби зі старістю

Людський організм можна омолодити за допомогою кисню, вважають ізраїльські вчені

20 листопада 2020, 12:15 comments1967
Поділіться публікацією:

Ізраїльські вчені винайшли новий метод, який дозволяє не тільки зупинити старіння людського організму, але і повернути його назад. Спосіб омолодження полягає в використанні гіпербаричної кисневої терапії.

В Ізраїлі придумали новий спосіб боротьби зі старістю

Сам по собі метод кисневої терапії не новий — його використовували понад сто років для лікування декомпресійної хвороби у підводників і порятунку людей при отруєнні чадним газом. Терапія включає вдихання чистого кисню в герметичній камері, в результаті чого кров і тканини насичуються киснем. Однак останні результати досліджень, які провели співробітники Тель-Авівського університету і Медичного центру Шамір свідчать про те, що відомий метод лікування киснем під високим тиском в барокамері може повернути назад два основних процеси, пов'язаних зі старінням: вкорочення тіломір і накопичення старих і несправних клітин в організмі. Експеримент показав подовження тіломір на 38 відсотків і зменшення кількості відмерлих клітин на 37 відсотків. Примітно, що учасники експерименту не змінювали свій спосіб життя і не приймали інших ліків.

Як повідомляв портал "Коментарі", фахівці з Італії та Великобританії провели нову наукову роботу, яка відкрила новий спосіб омолодження мозку. Домогтися бажаного результату можна при взаємодії мозку з мікрофлорою кишечника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини