Головна Новини Суспільство Наука та освіта Для випускників вже доступна онлайн-версія мультипредметного тесту
commentss НОВИНИ Всі новини

Для випускників вже доступна онлайн-версія мультипредметного тесту

НМТ доступний для українських випускників онлайн

28 квітня 2022, 14:49
Поділіться публікацією:

Львівський центр оцінювання якості освіти пропонує онлайн-тестувальник національого мультипредметного тесту для виспускників 2022 року. Такий тест українці будуть складати замість ЗНО для вступу на бюджетну основу чи висококон'юктурні спеціальності.

Для випускників вже доступна онлайн-версія мультипредметного тесту

Фото ілюстративне / Pixabay

Навиконання тесту з трьох предметів з 60 питань дається 90 хвилин. Повідомляється, що національне мультипредметне тестування відбуватиметься в комп’ютерному форматі.

Тестувальник онлайн можна пройти за посиланням.

У дописі вказано, що інтерфейс пробного тесту відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, але за структурою, типами завдань, та виділеним часом на виконання тестів він такий же як НМТ. Учасники зможуть виконувати завдання не по порядку, повертатися до виконаного тесту та змінювати варіант відповіді. Під час НМТ буде дозволено використовувати  довідкові матеріали з математики.

У пробному варіанті є чотири запитання про особу абітурієнта задля статистики.

Кожен учасник отримає правильні відповіді по завершенню роботи над тестом й зможе перевірити наскільки він успішно склав тестування. Пробний тест може завантажуватися із затримкою через навантаження на сервери. Також можна скачати файл із  демонстраційним варіантом НМТ, виконати завдання та звірити свої відповіді з правильними.

Як повідомляв портал "Коментарі", МОН ухвалило зміни в навчальному процесі для студентів та аспірантів. В 2022 році відповідно до наказу міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, керівникам навчальних закладів фахової передвищої та вищої освіти можуть на свій розсуд визначати, яку форму атестації запропонувати студентам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини