Головна Новини Суспільство Наука та освіта Британські підлітки придумали "розумні" презервативи - в чому їх особливість
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські підлітки придумали "розумні" презервативи - в чому їх особливість

"Розумні" презервативи змінюють колір при виявленні статевих інфекцій

10 лютого 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Британські підлітки створили оригінальні презервативи, які зможуть неабияк допомогти людству. Особливість презервативів в тому, що вони реагують на статеві інфекції та змінюють свій колір в разі хвороби одного з партнерів.

Британські підлітки придумали "розумні" презервативи - в чому їх особливість

Винайдено презервативи які інформують про статеві інфекції. Фото: tulapressa.ru

Ідею винаходу придумали діти тринадцяти та чотирнадцяти років. Їхню теорію почали втілювати в життя вчені Академії Ісаака Ньютона.

Науковці почали наносити на контрацептив спеціальну змазку. В ній містяться антитіла з флуоресцентними властивостями. Коли презерватив контактує з подразником, його колір змінюється та інформує про інфекції.

До того ж  на кожну інфекцію презерватив реагує різними кольорами: на хламідії та герпес — зеленим, сифіліс — синім, на папіломи — фіолетовим.

Вчені, які розробляють винахід повідомляють, що рання діагностика та вчасне лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, спростять та врятують життя багатьох людей.

Ідея підлітків вже отримала титул найкращої молодіжної розробки.

Поки тривають випробування виготовлених презервативів. Коли засіб контрацепції надійде в продаж — ще невідомо.

Нагадаємо, що нещодавно науковці провели дослідження, яке довело, що нудизм позитивно впливає на емоційний та психологічний стан людини. Як публічне оголення змінює думку про наше тіло та до якого висновку дійшли вчені, читайте на сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що британці придумали оригінальний спосіб як здаватися розумнішими. Для цього вони орендують книги та ставлять їх на задній фон під час відеоконференцій. Про дивну тенденцію читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини