Головна Новини Суспільство Наука та освіта Нудизм як спосіб життя: чому корисно оголяти своє тіло - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Нудизм як спосіб життя: чому корисно оголяти своє тіло - дослідження

Виявилося, що люди, які публічно оголяються, змінюють ставлення до себе та свого тіла

10 лютого 2021, 10:55 comments2813
Поділіться публікацією:

Нещодавно науковці провели дослідження, яке довело, що нудизм та часте оголення позитивно впливає на емоційний та психологічний стан людини. Про це повідомляє наукове видання Journal of Sex Research.

Нудизм як спосіб життя: чому корисно оголяти своє тіло - дослідження

Вчені з'ясували чим корисний нудизм. Фото: news-hit.ru

Нудизм — це специфічна філософія, яка пропагує натуральність, гармонію єднання з собою та природою. Нудисти не соромляться свого голого тіла.

Вчені провели експеримент та розділили 27 чоловіків і 24 жінки на дві групи. Перша група людей налаштовувала контакт один з одним в одязі. Представники другої групи також спілкувалися між собою, але при цьому були абсолютно голі.

До початку експерименту було проведено опитування, в якому кожна людин оцінювала ставлення до себе, до власного тіла та надавала інформацію про своє психічне та фізичне здоров'я. Ці самі запитання поставили учасникам після експерименту.

Виявилося, що в кінці дослідження, люди, які публічно оголилися, почали почувати себе впевненіше, розслабленіше та змінили ставлення до свого тіла. Думки людей з групи, яка не оголялася, не змінилися.

Науковці дійшли до висновку, що нудизм підвищує впевненість та впливає на ставлення до свого тіла.

Саме тому інколи оратори та викладачі сценічного мистецтва рекомендують уявляти себе або інших людей голими перед відповідальним виступом.

Рекомендуємо переглянути ТОП-10 найгарніших жінок планети за версією 2020 року. Список був складений відомим проектом TC Candler & The Independent Critics.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати як здаватися розумнішими. Оригінальний спосіб був придуманий британцями під час пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини