Головна Новини Суспільство Наука та освіта Американські вчені створили багаторазову маску з підігрівом, яка знищує віруси
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські вчені створили багаторазову маску з підігрівом, яка знищує віруси

Вчені вже створили прототип пристрою, незабаром почнеться його тестування

29 жовтня 2020, 20:53
Поділіться публікацією:

Американські вчені створили багаторазову маску з підігрівом, яка знищує віруси. Про це повідомляє прес-служба Массачусетського технологічного інституту.

Американські вчені створили багаторазову маску з підігрівом, яка знищує віруси

Фото: Massachusetts Institute of Technology

Так, відомо, що в маску вбудована мідна сітка, яка знаходиться в підігрітому стані. При диханні повітря постійно проходить через сітку, яка вбиває вірусні частинки високою температурою.

Винахідники вважають, що інноваційний гігієнічний пристрій допоможе медикам, які постійно контактують з хворими коронавірусом, а також стане в нагоді людям у випадках неможливості дотримуватися соціальної дистанції, наприклад, в транспорті в годину пік.

За словами професора хімічної інженерії Майкла Страно, який брав участь в розробці пристрою, концепція роботи даної маски відрізняється від звичайної тим, що не стримує проходження вірусу через маску, а уповільнює його рух і знищує.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що, щоб повернути нюх і смак після одужання від Covid-19, їх необхідно регулярно тренувати. Про це розповіла у своєму Facebook колишня в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини