Головна Новини Суспільство Скандали Журналісти показали схеми бункера Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти показали схеми бункера Путіна

Підземна частина палацу Путіна в Геленджику виявилася опублікованою в Мережі

17 травня 2023, 23:45 comments1840
Поділіться публікацією:

Видання The Business Insider опублікувало схеми та креслення підземної частини "палацу Путіна" в Геленджику, що в Краснодарському краї Росії. Про це повідомляють "Коментарі".

Журналісти показали схеми бункера Путіна

Схема підземних споруд палаца Путіна в Геленджику

Повідомляється, що документи були опубліковані на сайті проектної компанії "Метростиль", як приклад виконаних робіт на початку 2010-х років та перебували у відкритому доступі як мінімум до 2016 року. Щоправда, об'єкт мав назву "комплекс підземних споруд для пансіонату в місті Геленджик Краснодарського краю".

Зокрема, на планах зображено два складні тунелі, що пролягають під палацовим комплексом. Палац та підземні споруди з'єднані ліфтом, що спускається на глибину приблизно 50 м.

Повідомляється, що тунелі добре укріплені, і в них є все необхідне для життя – достатня кількість прісної води, вентиляція, розгалужена мережа кабелів, щоб підтримувати життєдіяльність VIP-персон протягом кількох днів чи тижнів поспіль.

Тунелі розташовані різних рівнях. Вони мають довжину 40 і 60 м та ширину 6 м, створюючи таким чином близько 6 500 квадратних футів потенційного житлового простору, що має ознаки вибухозахищеності.

Зазначається, що Путін замовив цю споруду, маючи на увазі найгірші сценарії розвитку подій. Особливо вражають 16 кабельних стійок, кожна шириною близько фута, вмурованих у стіну нижнього тунелю. Ці стійки призначені для кабелів-каналів, які можуть нести електрику, освітлення, мідний провід і оптоволоконний кабель, необхідний для командного пункту.

Сам обсяг кабелепроводів, що проходять через нижній тунель, є важливим, оскільки він набагато більший, ніж може знадобитися для внутрішніх систем тунелю. 

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про те, що втрати РФ досягли грандіозної позначки.

У Росії вимагають початку другої хвилі мобілізації.

А російський репер пожартував про смерть Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини