Головна Новини Суспільство Скандали Живим, але краще мертвим: в Україні розшукують Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Живим, але краще мертвим: в Україні розшукують Путіна

Його чекає Гаага

19 березня 2023, 09:44
Поділіться публікацією:

Після видачі Міжнародним кримінальним судом ордера на арешт російського диктатора Володимира Путіна в київських електричках з'явились оголошення про його розшук. На оголошеннях красномовне гасло: "Розшукується живим, але краще мертвим". Видавцями оголошень зазначені Укрзалізниця та Гвардія наступу. Про це повідомляють "Коментарі".

Живим, але краще мертвим: в Україні розшукують Путіна

Листівки-оголошення з'явилися в електричках

В, напевно, жартівливих оголошеннях зокрема йдеться: "Міжнародним кримінальним судом розшукується Путін Владімір Владіміровіч 7.10.1952 року народження на прізвисько "**йло". Вказана особа переховується від органів досудового слідства. Усім, хто готовий його спіймати просимо повідомити за телефоном 080 010 00 20 — Гвардія наступу".

Нагадаємо, що напередодні Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Володимира Путіна.

Після оприлюднення рішення, що Міжнародний кримінальний суд вирішив видати ордер на арешт Володимира Путіна, світові лідери відреагували на це. Однією з перших стала прем'єр Естонії Кая Каллас, яка назвала це рішення історичним і запевнила, що режим у РФ постане перед судом.

Іспанський політик і верховний представник Євросоюзу із закордонних справ Жозеп Боррель вважає це рішення лише першими кроками щодо притягнення до відповідальності російського режиму. "Це лише початок процесу притягнення Росії та її лідерів до відповідальності за злочини та звірства, які вони скоїли в Україні. Безкарності бути не може", — заявив Боррель.

Також висловив свою думку щодо цього і американський президент Джо Байден.

"Я вважаю, що це дуже сильна позиція", — каже Байден і додав, що російський диктатор "явно вчинив військові злочини". 

Сам російський диктатор, за повідомленнями російських ЗМІ, відвідав цієї ночі зруйнований рашистами Маріуполь, куди він приїхав з Криму, де перебував напередодні.

Окрім цього, в Україні прибрали російський слід на залізниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини