Головна Новини Суспільство Скандали Ветеран війни проходив ВЛК: йому написали, що він вагітний
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран війни проходив ВЛК: йому написали, що він вагітний

Військовий після поранення потрапив на повторну ВЛК, а лікарі у висновку написали, що у нього вагітність з ускладненнями.

19 серпня 2024, 10:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Український військовий з 24 батальйону “Айдар” Станіслав Дехтяр розповів про помилку лікарів під час проходження ВЛК. За його словами, один з лікарів у заключені написав, що військовослужбовець вагітний.

Ветеран війни проходив ВЛК: йому написали, що він вагітний

Військовому під час ВЛК написали, що він вагітний. Фото з відкритих джерел

Військовий Станіслав Дехтяр з позивним "Уксус" під час інтерв'ю Online.UA розповів про курйозний випадок повторного проходження ВЛК після серйозного поранення. За його словами, ймовірно це була помилка через неуважність, однак, військовий вважає, що це непоодинокі випадки.

"Коли ми вчиталися у те, що мені інші лікарі понаписували… Ортопед написав мені, що потрібно визнати мене непридатним згідно зі статтею 63 пункт А — це ампутація, і статтею 73 пункт А — це вагітність з ускладненнями", — розповів військовий.

Дехтяр назвав цей випадок кумедним, однак наголосив, що це чергове відображення хаосу, який коїться в українських медзакладах, зокрема і у ВЛК. Ветеран 24 батальйону "Айдар" вважає, що таке проходження ВЛК є неповагою для військових. За його словами, лікарі, фактично вирішують долю ветерана, однак "про це часто забувають".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народний депутат озвучив жахливі цифри щодо ВЛК та вказав на проблеми проходженні військово-лікарської комісії.

Також "Коментарі" писали про те, що ТЦК не бачить дані про відстрочку в реєстрі "Оберіг" військовослужбовців, які отримали поранення та стали людьми з інвалідністю. У Міністерстві соціальної політики пояснили ситуацію недостатнім фінансуванням для автоматичного оновлення даних між системою "Оберіг" та іншими ресурсами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини