Головна Новини Суспільство Скандали В Запоріжжі знайшли 200 тонн прихованної гуманітарки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Запоріжжі знайшли 200 тонн прихованної гуманітарки

Понад рік тому команду попереднього запорізького губернатора Старуха звинуватили в розкраданні гуманітарної допомоги

21 листопада 2023, 21:34 comments1042
Поділіться публікацією:

Двісті кілограмів необлікованної гуманітарної допомоги знайшли на складі одного з запорізьких підприємств. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив в своєму офіційному телеграм-каналі нінішній голова Запорізької ОВА Юрій Малашко. 

В Запоріжжі знайшли 200 тонн прихованної гуманітарки

Знайдена гуманітарка

За його словами, ця знахідка стала "неочікуваним продовженням скандалу навколо розкрадання гуманітарної допомоги", який тривав під час правління його попередника — Олександра Старуха. 

Як розповів Юрій Малашко, на базі одного з підприємств виявлено близько 200 тонн матеріальних цінностей. Судячи з опублікованих Малашко фото, мова йде  про спальники, подушки та розкладки. Вони зберігалися на складі неназванного підприємства з 2022 року без відповідних договорів.

- Дуже схоже, що їх хтось хотів приховати, — зазначає Малашко. 

Знайдену гуманітарку передали військовим. 

- Всі матеріали щодо факту розкрадання гуманітарки передано до правоохоронних органів. Особи, відповідальні за скоєний злочин, неодмінно будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, — наголошує Малашко.

Нагадаємо, що скандал в Запоріжжі розпочався після появи в супермаркетах популярної мережі харчів, які нагадували продукти, що поставлялися з Польщі до України, як гуманітарна допомога. Їх відрізняла своєрідна скромна етікетка — фактично білий папірець, на якому чорним продруковувся зміст банки чи консерви. Популярна мережа тоді виступила з запереченням своєї причетності до розкрадання. Згодом, команду тодішнього запорізького губернатора Старуха у розкраданні гуманітарки звинуватили відомі волонтери. Розслідуванням справи займалась НАБУ. Ніхто з тих, на чию адресу лунали звинування притягнутий до відповідальності не був.

Тим часом, на позиціях окупантів загинула російська актриса.

Медведєв відреагував на слова Зеленського про спроби замаху.

А парламент Словаччини відреагував на рішення уряду Фіцо припинити військову допомогу Україні.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини