Головна Новини Суспільство Скандали В Угорщині заявили про територіальні претензії на Закарпаття
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині заявили про територіальні претензії на Закарпаття

Один з угорських політиків Ласло Тороцкаї висловив претензії від Угорщини на Закарпаття.

28 січня 2024, 10:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер угорської ультраправої фракції Mi Hazank Ласло Тороцкаї заявив територіальні претензії на Закарпатті у випадку, якщо Україна програє війну проти Росії та втратить свою державність. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на угорське видання Index.

В Угорщині заявили про територіальні претензії на Закарпаття

Лідер ультраправої партії Угорщини Ласло Тороцкаї. Фото з відкритих джерел

В Угорщині відбувся щорічний з’їзд партії Mi Hazánk на якому виступив її лідер Ласло Тороцкаї з закликом знайти партнерів у боротьбі проти глобалізму. Під час своєї промови Тороцкаї згадав про війну в Україні, де закликав до негайного припинення вогню та врегулювання конфлікту шляхом мирних переговорів.

Крім того, угорський політик заявив територіальні претензії на українські землі.

"Якщо державність України припиниться внаслідок війни, Mi Hazánk, як єдина сторона в Угорщині, претендує на Закарпаття", — передає слова Ласло Тороцкаї видання Index.

Під час виступу ультраправий політик також розкритикував Віктора Орбана. Тороцкаї зазначив, що партія Орбана Fidesz змогла стати лише "супердержавою з виробництва акумуляторів", маючи на увазі, що найкращі угорські землі йдуть на обслуговування німецької автомобільної промисловості. На думку Тороцкаї це антиугорська політика.

Крім того, лідер Mi Hazank наголосив, що у разі перемоги в Угорщині, його команда зосередиться на Європейському Союзі, який припинить своє існування. За словами Ласло Тороцкаї Угорщині "не потрібні Сполучені Штати Європи, контрольовані фінансистами та глобалістами".

Нагадаємо, що це вже не вперше Ласло Тороцкаї висловлює скандальні претензії на українські території. Минулого року угорський політик опублікував фото спільного кордону Угорщини та Польщі, який проходить через Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорський бізнесмен хоче купити в України Закарпаття.

Також "Коментарі" писали, що Європейський Союз готується позбавити Угорщину права голосу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 січня 2024, 10:41

Україну треба було всю брати під повну опіку тобто приєднувати до європейських країн, а ні віддавати на поталу і розграбування юдейцям. Віддали найгіршим представникам світових народів засудженим навіть їх Творцем. Саме вони привели війну на територію України узурпували владу і зробили з розкрадання свавілля і загибелі шоу 95.


Новини