Головна Новини Суспільство Скандали Український дипломат п’яним напав на поліцейського у Кореї: його долю вирішить уряд України
commentss НОВИНИ Всі новини

Український дипломат п’яним напав на поліцейського у Кореї: його долю вирішить уряд України

Представник посольства України у Південній Кореї був затриманий місцевою поліцією через напад у стані алкогольного сп'яніння.

27 липня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дипломатичний працівник українського посольства у Південній Кореї був затриманий у Сеулі та звинувачений у нападі на поліцейського та працівника місцевого бару у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на корейське видання KBS.

Український дипломат п’яним напав на поліцейського у Кореї: його долю вирішить уряд України

Представник поліції Південної Кореї. Фото з відкритих джерел

Поліція Сеула повідомила, що в 23:50 25 липня стався інцидент у барі в районі Йонсан. Перший секретар посольства України віком 40 років влаштував бійку з клієнтом закладу. У сутичку втрутився працівник бару, якому український дипломат завдав ударів по обличчю. Також повідомляється, що працівник посольства атакував поліцейського, який приїхав врегулювати ситуацію.

Українця арештували за звинуваченнями у нападі та перешкоджанню правосуддю. Згодом дипломата передали до поліцейського відділку в Йонсані, а вночі звільнили.

"Ми ще не отримали офіційного повідомлення через Міністерство закордонних справ, чи буде український дипломат використовувати імунітет", — сказав речник відділку поліції Йонсан.

У МЗС Південної Кореї заявили, що уряд України сам вирішуватиме чи буде застосовано дипломатичний імунітет до представника посольства, який передбачений Віденською конвенцією. Міністерство закордонних справ Кореї вказало, що підтримує зв’язок з відповідними організаціями, однак не повідомило про інформацію щодо рішення України.

Наразі посольство України у Сеулі не оприлюднило офіційної заяви щодо інциденту зі своїм дипломатом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дипломатичний скандал між Чехією та Росією.

Також "Коментарі" писали, Північна Корея схопила на своїй території американського солдата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини