Головна Новини Суспільство Скандали У Тернопільській області маму з дитиною не пустили до пункту обігріву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернопільській області маму з дитиною не пустили до пункту обігріву

Скандал стався у Центрі надання адміністративних послуг у місті Збараж.

28 листопада 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

Нещодавно в Україні почали працювати "Пункти незламності". Їх створити для того, аби усі українці змогли у певний моменти отримати воду, їжу, зігрітися, підзарядити телефони або зателефонувати. В одному із таких пунктів на Тернопільщині стався скандал, туди не пустили маму з дитиною. Про це повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш у Telegram-каналі.

У Тернопільській області маму з дитиною не пустили до пункту обігріву

У пункт обігріву не пустили жінку з дитиною (фото з відкритих джерел)

Неприємний інцидент стався у Центрі надання адміністративних послуг, що у місті Збараж. Жінку з дитиною, які прийшли підзарядити мобільний телефон, виставили за двері.

Працівниця адмінустанови сказала жінці, що "нічого не знає і тут нічого не працює".

Відтак, керівник області Володимир Труш відреагував на цю ситуацію.

"На задньому фоні горить світло, у цієї працівниці тепло, є світло, інтернет. Сьогодні голова громади мені пояснює, що ця працівниця не зорієнтувалася. З середи? То зробіть, щоб ті, хто сидів у цих пунктах, дуже швидко орієнтувалися. Якщо вже на заході України, у Тернополі, де не прилітають ракети, нічого не прилітає, ніде людям зарядити телефон, випити гарячого чаю чи банально зігрітися – це сором", — обурився Труш.

Окрім цього, голова ОВА звернувся до жителів та попросив їх обов'язково знімати схожі інциденти на відео та розповідати про них у соцмережах, якщо раптом когось не пускають до таких пунктів, аби влада могла оперативно розібратися у ситуаціях.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українців попередили, що наступний тиждень може бути дуже важким. Росіяни наступного тижня можуть знову обстрілювати українські енергетичні об'єкти. Відтак, людей просять зробити запас води, їжі, подбати про зарядку телефона  та павербанку та і знайти найближчий "Пункт незламності". Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини