Головна Новини Суспільство Скандали У столиці працював бордель під «кришуванням» поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці працював бордель під «кришуванням» поліції

СБУ викрила керівництво Департаменту міграційної поліції на масштабних схемах «кришування» проституції

1 лютого 2023, 23:40 comments1607
Поділіться публікацією:

Спільними силами прокурорів та СБУ за сприяння керівництва Нацполіції та МВС викрито масштабну злочинну організацію, яка складалась з 15 осіб та забезпечувала діяльність місць розпусти на території Києва, а також займалась сутенерством на території України та за межами держави. Про це йдеться у повідомленнях Київської міської прокуратури та СБУ, пишуть "Коментарі".

У столиці працював бордель під «кришуванням» поліції

Щомісяця прибутки розпутного бізнесу - понад 50 млн грн

За матеріалами слідства, діяльність злочинної організації очолював заступник керівника Департаменту міграційної поліції Нацполіції України. Він залучив до своєї злочинної організації двох українців, які створили розгалужену мережу салонів надання інтимних послуг на території столиці. Вартість "послуг" становила від 500 до 10 тисяч доларів за ніч.

"Зловмисники винаймали квартири в центральних районах столиці, які облаштовували для надання інтимних послуг. На "роботу" запрошували молодих дівчат віком від 18 до 30 років, — розповідають силовики.Перевезенням дівчат до клієнтів в період дії комендантської години займалися інші члени злочинного угрупування — водії, які були працівниками поліції, органів державної влади та держаних підприємств та мали спеціальні дозволи на переміщення містом у нічний час".

Крім цього, до діяльності злочинної організації долучили керівника одного зі структурних підрозділів ГУ НП у Києві. В його обов’язки входило усунення інших "салонів", вербування дівчат, які працювали у конкурентів, а згодом, з дозволу керівника злочинної організації, почав створювати власну мережу борделів.

Зловмисники активно розвивали й напрямок надання елітних ескорт-послуг, у тому числі для клієнтів за кордоном. З цією метою, заступник керівника Департаменту, імітуючи виконання покладених на його підрозділ завдань, ініціював проведення обшуків у осіб, які могли бути причетні до сутенерства та в ході проведення слідчих дій "вербував" їх.

Силовики провели понад 30 обшуків за адресами розташування борделів та за місцями проживання, роботи учасників злочинної групи, а також в адміністративних будівлях Національної поліції України.

"Співробітники СБУ затримали заступника начальника Департаменту міграційної поліції, керівника відділу профільного підрозділу столичної поліції та ще 12 учасників угруповання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — фейкові добробати: Банда "Лєшого" кілька місяців тероризувала киян.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини