Головна Новини Суспільство Скандали У "Слузі Народу" відреагували на свою депутатку, яка викидала сумки з грошима під час обшуку ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі Народу" відреагували на свою депутатку, яка викидала сумки з грошима під час обшуку ДБР

З'явилась реакція партії "Слуга Народу" на обшуки ДБР у голови МСЕК Хмельниччини.

сьогодні, 19:45 comments1174
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

3 жовтня працівники ДБР провели обшуки у депутатки Хмельницької обласної ради та керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК) Тетяни Крупи, яка намагалась позбутись грошей та викинула частину з них з вікна. На корупційний скандал відреагували у партії "Слуга Народу".

У "Слузі Народу" відреагували на свою депутатку, яка викидала сумки з грошима під час обшуку ДБР

Тетяна Крупа. Фото: Фейсбук-сторінка Тетяни Крупи

Хмельницька обласна організація партії "Слуга Народу" у Facebook заявила, що керівниця місцевого обласного МСЕК своїм вчинком показала "масштаби цинізму" та втрати "відчуття реальності" під час війни в Україні. У партії заявили, що ініціюють відкликання Тетяни Крупи.

"Таким людям не місце на посадах в органах влади, тим паче вони не можуть представляти інтереси громадян в органах місцевого самоврядування. Саме тому обласна організація партії "Слуга Народу" ініціює відкликання цієї особи, яка була обрана депутатом від партії, але не є членом партії "Слуга Народу", за народною ініціативою", — повідомили в "Слузі Народу".

Як стало відомо, співробітники ДБР викрили на незаконному збагаченні керівницю Хмельницького обласного центру МСЕК та її сина, який займає керівну посаду в головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області. Під час обшуків у них виявили майже 6 млн гривень готівкою у різних валютах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Верховній Раді розповіли про несподіваний вчинок голова МСЕК Хмельниччини Тетяни Крупи — вона оформила всій сім’ї інвалідність.

Також "Коментарі" писали, що суд зобов'язав ДБР порушити справу проти скандального генерала, якого звільнив Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини