Головна Новини Суспільство події У ВР повідомили, що голова МСЕК Хмельниччини оформила всій сім’ї інвалідність
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР повідомили, що голова МСЕК Хмельниччини оформила всій сім’ї інвалідність

Вся сім’я голови МСЕК в Хмельницькій області нібито надійно захищена від мобілізації довідками про інвалідність

сьогодні, 16:28
Поділіться публікацією:

Сьогодні у начальниці МСЕК на Хмельниччині Тетяни Крупи знайшли 6 мільйонів доларів готівкою. Як відзначив нардеп Олексій Гончаренко, до нього часто звертаються люди з інвалідністю і кажуть, що МСЕК не дає їм інвалідність або ж змушують ходити туди нескінченно.

У ВР повідомили, що голова МСЕК Хмельниччини оформила всій сім’ї інвалідність

Тетяна Крупа

"А все для того, щоб понабирати 6 мільйонів доларів готівкою. Що цікаво. При затриманні намагалася викинути дві сумки з пачками доларів у вікно. Так само як у свій час викидувала гроші за паркан інша депутатка від Слуг Людмила Марченко. І, судячи по тій самій Марченко, все у них далі буде добре. Трохи поговорять, виженуть з партії. А потім далі пиляти бабло", — відзначив Гончаренко.

Окрім того, він повідомив, що має інформацію про те, що Тетяна Крупа оформила членам своєї родини інвалідність.

"За моєю інформацією, вся сімʼя пані Крупи оформила інвалідність. Це означає, що їх не мають права мобілізувати, і ще вони можуть спокійно виїжджати за кордон. Вся сімʼя прилаштувалась, спокійно собі живе, всюди катається. Поки людям не дають виїжджати", — відзначив нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що працівники ДБР викрили керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина на незаконному збагачені. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже 6 мільйонів доларів США у різних валютах.

Також "Коментарі" розповідали, що у ВР припустили, що "накопичення" 6 млн доларів мало тривати довго. Тобто, як каже нардеп Кучеренко, про це не могли не знати. Виникає питання, підкреслює політик, чому так довго цього "не помічали" (в тому числі і правоохоронці) і хто нагорі кришував цю схему?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини