Головна Новини Суспільство Скандали У Росії пропонують відібрати у людей комп'ютери та смартфони
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пропонують відібрати у людей комп'ютери та смартфони

Представники російської влади "порадували" громадян черговою абсурдною заявою-пропозицією

25 липня 2023, 21:57 comments1585
Поділіться публікацією:

Вилучити комп'ютери та смартфони у російського населення запропонував віцеспікер новосибірських законодавчих зборів від "Справедливої Росії" Анатолій Кубанов. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії пропонують відібрати у людей комп'ютери та смартфони

Анатолій Кубанов

Депутат із Новосибірська запропонував відібрати у населення засоби доступу в інтернет і тоді "країна стане недосяжною". Він вважає, що "правлячі транснаціональні еліти будують глобальний цифровий термітник та нав'язують технологічну революцію", тому "Росія — флагман Надії". На думку депутата, "інтернет — зброя масової інформаційно-психологічної враження".

Нагадаємо, що раніше в РФ запропонували відмовитися від вивчення англійської мови, а натомість вчити китайську та церковнослов'янську. А Роскомнагляд розповів про перспективи розблокування в РФ популярних соцмереж. Так, на умовах анонімності один із високопоставлених співробітників відомства заявив, що Роскомнагляд не планує розблокувати Twitter, Facebook та Instagram у РФ до закінчення війни в Україні. Омкыльки "ці соцмережі заблоковані в тому числі за поширення фейкової інформації про Збройні сили РФ та їхні дії в ході СВО".

Тим часом, у Держдумі Росії заявили про наближення "великої війни".

У Німеччині розкритикували контрнаступ ЗСУ. Поки наша країна веде підготовку до другої хвилі контрнаступу, німецькі військові прокоментували стратегію військового командування ЗСУ під час цьогорічного літнього наступу. Оцінки були негативними.

Кремль звинуватив США у спробі зірвати зустріч Путіна з лідерами Африки. Росія звинувачує Сполучені Штати у спробі зупинити приїзд африканських лідерів до Санкт-Петербурга на зустріч із Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини