Головна Новини Суспільство Скандали У Росії хочуть скасувати англійську мову, тому що вона "мертва"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хочуть скасувати англійську мову, тому що вона "мертва"

Курйозну заяву зробив голова Держдуми

18 травня 2023, 18:29 comments1226
Поділіться публікацією:

З курйозною заявою, що межує з безумством, виступив голова Державної Думи Росії В'ячеслав Володін. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії хочуть скасувати англійську мову, тому що вона "мертва"

В'ячеслав Володін

Він закликав не приділяти уваги вивченню англійської такої уваги, оскільки вона, на думку рашиста, "померла". Цю заяву В'ячеслав Володін зробив під час засідання Ради Парламентської асамблеї ОДКБ, що проходить у Мінську, коли посол Китаю в Білорусі Се Сяоюн звернувся до присутніх російською мовою.

"Коли наш товариш озвучує послання і ми його розуміємо… це дуже важливо. Давайте вивчатимемо свої національні мови, мови міжнаціонального спілкування, китайську мову. Англійська — це мертва мова. Все, час минув", — заявив спікер Держдуми.

Зазначимо, що Індія закликає зробити англійську мову третьою офіційною мовою у Шанхайській організації співробітництва (ШОС), куди входить і Росія.

Англійська є однією з найпоширеніших мов у світі. Після здобуття незалежності британськими колоніями англійська мова залишилася або рідною мовою більшості населення США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, або однією з офіційних мов Індії, Нігерії. Вона є рідною для близько 335 млн осіб (2003 рік), третьою рідною мовою у світі після китайської та іспанської, людей, які розмовляють нею (включаючи тих, для кого вона є другою мовою), — понад 1,3 млрд осіб (2007). Вона також одна з шести офіційних та робочих мов ООН. Англійська мова є офіційною у 54 країнах.

Нагадаємо, що після нападу на Україну у 2022 році щодо Росії країнами Заходу було запроваджено санкції. У відповідь у РФ оголосили "поворот на схід", спробувавши переорієнтуватися на Китай та країни Африки.

Тим часом, в Україну приїде ще один спецпосланець із розмовами про перемир'я.

У Росії хочуть запровадити новий податок, який йтиме на фінансування війни в Україні.

А ФІФА показала логотип ЧС у 2026 році: уболівальники нещадно критикують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини