Головна Новини Суспільство Скандали Реакція Польщі на українську гімнастку, яка образила поляків словами: ненавиджу цю країну всім серцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Польщі на українську гімнастку, яка образила поляків словами: ненавиджу цю країну всім серцем

Представник Польської асоціації гімнастики відредагував на скандальні слова української гімнастки Влади Нікольченко щодо Польщі.

23 листопада 2023, 16:30 comments1046
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Гімнастка Влада Нікольченко брала участь у міжнародних змаганнях у Польщі, після чого різко висловила свої емоції в соціальній мережі словами, що "ненавидить цю країну" та "людей, які там живуть". Згодом Україна відправила офіційні вибачення Польщі.

Реакція Польщі на українську гімнастку, яка образила поляків словами: ненавиджу цю країну всім серцем

Українська гімнастка Влада Нікольченко. Фото з відкритих джерел

20-річна Влада Нікольченко в Instagram образила поляків.

"Сьогодні вранці вони зіпсували мені настрій. Я всім серцем ненавиджу цю країну і, перш за все, людей, які тут живуть", — написала українська гімнастка.

Пост Нікольченко спричинив широкий розголос у спортивному середовищі обох країн. Зокрема Федерації художньої гімнастики України відкрила дисциплінарну справу проти Нікольченко.

Згодом українська гімнастка опублікувала новий допис, у якому перепросила за свої слова та пояснила ситуацію психологічним зривом та війною в Україні, які викликали неконтрольовані емоції.

Як наслідок колишній генеральний секретар Польської асоціації гімнастики Пьотр Дец також відреагував на ситуацію. Він провів розмову з віце-президенткою Федерації художньої гімнастики України Іриною Блохіною, яка перепросила за ситуацію з Владою Нікольченко.  

"Ми не можемо відповідати за вчинки інших людей, ми можемо відповідати лише за те, як ми реагуємо на них. Що трапляється, те трапляється", — написав Пьотр Дец та вказав, що Україна відправить офіційний лист з вибаченнями.

Українська гімнастка Влада Нікольченко заблокувала публічний доступ до свого акаунту в Instagram, де у неї понад 64 тис. підписників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що діти-біженці з України розповіли про життя в Польщі та назвали три основні проблеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини