Головна Новини Суспільство Скандали Скандал на Нацвідборі Євробачення 2024: співачка зняла свою кандидатуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал на Нацвідборі Євробачення 2024: співачка зняла свою кандидатуру

Співачка SKYLERR зняла свою кандидатуру в Нацвідборі на Євробачення 2024 через збій у застосунку "Дія".

4 лютого 2024, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фіналістка українського Нацвідбору Євробачення 2024 співачка SKYLERR зняла свою кандидатуру від участі у голосування. За її словами у цих "піар-перегонах" це сталось через втрату моменту та можливе некоректне зарахування голосів у застосунку "Дія".

Скандал на Нацвідборі Євробачення 2024: співачка зняла свою кандидатуру

Співачка SKYLERR на Нацвідборі на Євробачення 2024. Фото з відкритих джерел

SKYLERR розповіла в Instagram про своє рішення відмовитись від участі у Євробаченні 2024.

"Важке рішення, правда, але я знімаю свою кандидатуру в НацВідборі на Євробачення 2024. Це рішення далось мені складно…В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію брати участь мені не цікаво, "немає переможців в цьому марафоні"", — пише співачка.

Фіналістка Нацвідбору Євробачення 2024 пояснила, що рішення було прийнято через збій у системі "Дія", який міг вплинути на голосування.

"На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. "ДІЯ" працювала вночі, зранку вона знову не працювала… Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті", — додала SKYLERR.

SKYLERR – це співачка та авторка пісень Валерія Кудрявець. До участі в Нацвідборі Євробачення 2024 Кудрявець виступала у талант-шоу "Х-Фактор", а також у проєкті "Співай, як зірка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що букмекери визначили фаворита Нацвідбору Євробачення 2024 від України. Дует співачок значно випереджає усіх інших конкурсантів.

Також "Коментарі" писали про те, кого букмекери вважають наступним переможцем Євробачення 2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

4 лютого 2024, 13:58

Україна витрачає 11 мільйонів на концерти Євробачення. Румунія через фінансові питання забирає свою заявку з участі на Євробаченні 2024. Так в кого проблеми з грошима, у кого війна? Нахрін воно нам треба зараз? Зеленим выблядкам все пофіг, війна війной, а кармани набити треба. Он Авдіївку ось ось здадуть, а вони євробачення...Тварі. Мочити їх усіх пора, доки не пізно.


Новини